Делегација на АРМ во посета на вооружените сили на Албанија - А1он Advertisement
Почетна Македонија Делегација на АРМ во посета на вооружените сили на Албанија
Македонија

Делегација на АРМ во посета на вооружените сили на Албанија

17/04/2018 - 09:12 41 прегледи
Делегација на АРМ во посета на вооружените сили на Албанија