„Комуналец“ подигнува нови дрвореди во Струмица - А1он
Почетна Македонија „Комуналец“ подигнува нови дрвореди во Струмица
Македонија

„Комуналец“ подигнува нови дрвореди во Струмица

17/04/2018 - 09:31 305 прегледи
„Комуналец“ подигнува нови дрвореди во Струмица