Координаторот за кибер безбедност на Белата куќа Роб Џојс ја напушта функцијата - А1он Advertisement
Почетна Свет Координаторот за кибер безбедност на Белата куќа Роб Џојс ја напушта функцијата
Свет

Координаторот за кибер безбедност на Белата куќа Роб Џојс ја напушта функцијата

17/04/2018 - 09:04 45 прегледи
Координаторот за кибер безбедност на Белата куќа Роб Џојс ја напушта функцијата