Хелсиншки ќе го промовира Годишниот извештај за правата на бегалците, мигрантите и барателите на азил - А1он
Почетна Македонија Хелсиншки ќе го промовира Годишниот извештај за правата на бегалците, мигрантите и барателите на азил
Македонија

Хелсиншки ќе го промовира Годишниот извештај за правата на бегалците, мигрантите и барателите на азил

17/04/2018 - 08:44 131 прегледи
Хелсиншки ќе го промовира Годишниот извештај за правата на бегалците, мигрантите и барателите на азил