Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор - А1он Advertisement
Почетна Економија Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор
Економија

Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор

16/04/2018 - 21:40 663 прегледи
Скопски саем демантира дека е банкротиран и бара трајно решение за саемски простор