Поетот Филип Димкоски ќе ја претставува Македонија на Меѓународната поетска олимпијада во Словенија - А1он Advertisement
Почетна Култура Поетот Филип Димкоски ќе ја претставува Македонија на Меѓународната поетска олимпијада во Словенија
Култура

Поетот Филип Димкоски ќе ја претставува Македонија на Меѓународната поетска олимпијада во Словенија

16/04/2018 - 20:26 30 прегледи
Поетот Филип Димкоски ќе  ја претставува Македонија на Меѓународната поетска олимпијада во Словенија