Могерини: Во интерес на ЕУ е да ја зајакне соработката со Западен Балкан - А1он Advertisement
Почетна Регион Могерини: Во интерес на ЕУ е да ја зајакне соработката со Западен Балкан
Регион

Могерини: Во интерес на ЕУ е да ја зајакне соработката со Западен Балкан

16/04/2018 - 20:19 177 прегледи
Могерини: Во интерес на ЕУ е да ја зајакне соработката со Западен Балкан