Дејвид Швимер е нов генерален директор на Лондонската берза - А1он
Почетна Економија Дејвид Швимер е нов генерален директор на Лондонската берза
Економија

Дејвид Швимер е нов генерален директор на Лондонската берза

16/04/2018 - 17:30 76 прегледи
Дејвид Швимер е нов генерален директор на Лондонската берза