Лавров: Односите меѓу Русија и Западот сега се полоши отколку за време на Студената војна - А1он Advertisement
Почетна Свет Лавров: Односите меѓу Русија и Западот сега се полоши отколку за време на Студената војна
Свет

Лавров: Односите меѓу Русија и Западот сега се полоши отколку за време на Студената војна

16/04/2018 - 16:33 321 прегледи
Лавров: Односите меѓу Русија и Западот сега се полоши отколку за време на Студената војна