ВМРО-ДПМНЕ: Заев е единствениот политичар, кој врши државна функција, а истовремено е обвинет за земање мито - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Заев е единствениот политичар, кој врши државна функција, а истовремено е обвинет за земање мито
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е единствениот политичар, кој врши државна функција, а истовремено е обвинет за земање мито

16/04/2018 - 16:17 716 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Заев е единствениот политичар, кој врши државна функција, а истовремено е обвинет за земање мито