(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Колку пари на граѓаните завршија на приватни сметки откако СДСМ е на власт? - А1он Advertisement
Почетна Економија (ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Колку пари на граѓаните завршија на приватни сметки откако СДСМ е на власт?
Економија

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Колку пари на граѓаните завршија на приватни сметки откако СДСМ е на власт?

16/04/2018 - 16:13 136 прегледи
(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Колку пари на граѓаните завршија на приватни сметки откако СДСМ е на власт?