(ВИДЕО) Ристовски: Претседателот на Врховен засега ќе има право на глас во Судскиот совет, подетално ќе се расправа во јуни - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Ристовски: Претседателот на Врховен засега ќе има право на глас во Судскиот совет, подетално ќе се расправа во јуни
Актуелно

(ВИДЕО) Ристовски: Претседателот на Врховен засега ќе има право на глас во Судскиот совет, подетално ќе се расправа во јуни

16/04/2018 - 15:22 908 прегледи
(ВИДЕО) Ристовски: Претседателот на Врховен засега ќе има право на глас во Судскиот совет, подетално ќе се расправа во јуни