(ВИДЕО) Ѓорчев: Дали бизнис интересите на Кочо Анѓушев беа причина за неговата функција во Влада? - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Ѓорчев: Дали бизнис интересите на Кочо Анѓушев беа причина за неговата функција во Влада?
Економија

(ВИДЕО) Ѓорчев: Дали бизнис интересите на Кочо Анѓушев беа причина за неговата функција во Влада?

16/04/2018 - 14:46 159 прегледи
(ВИДЕО) Ѓорчев: Дали бизнис интересите на Кочо Анѓушев беа причина за неговата функција во Влада?