Медицинските сестри бараат да бидат платени по саатнина за дежурства, а не за ноќна смена - А1он Advertisement
Почетна Македонија Медицинските сестри бараат да бидат платени по саатнина за дежурства, а не за ноќна смена
Македонија

Медицинските сестри бараат да бидат платени по саатнина за дежурства, а не за ноќна смена

16/04/2018 - 14:29 433 прегледи
Медицинските сестри бараат да бидат платени по саатнина за дежурства, а не за ноќна смена