Коле Штерјев треба да ги достави записниците од седницата за спорниот избор на јавни обвинители - А1он Advertisement
Почетна Актуелно Коле Штерјев треба да ги достави записниците од седницата за спорниот избор на јавни обвинители
Актуелно

Коле Штерјев треба да ги достави записниците од седницата за спорниот избор на јавни обвинители

16/04/2018 - 13:56 328 прегледи
Коле Штерјев треба да ги достави записниците од седницата за спорниот избор на јавни обвинители