(ВИДЕО) Неофицијално: Прегазеното дете има напукнат череп и тежок потрес на мозокот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Неофицијално: Прегазеното дете има напукнат череп и тежок потрес на мозокот
Актуелно

(ВИДЕО) Неофицијално: Прегазеното дете има напукнат череп и тежок потрес на мозокот

15/04/2018 - 21:52 2,697 прегледи
(ВИДЕО) Неофицијално: Прегазеното дете има напукнат череп и тежок потрес на мозокот