„Хуавеи“ додава алгоритам со вештачка интелегенција во камерата за „Хонор 10“ - А1он
Почетна МагазинТехнологија „Хуавеи“ додава алгоритам со вештачка интелегенција во камерата за „Хонор 10“
Технологија

„Хуавеи“ додава алгоритам со вештачка интелегенција во камерата за „Хонор 10“

15/04/2018 - 17:18 197 прегледи
„Хуавеи“ додава алгоритам со вештачка интелегенција во камерата за „Хонор 10“