На охридскиот аеродром слета првиот авион од Истанбул - А1он
Почетна Македонија На охридскиот аеродром слета првиот авион од Истанбул
Македонија

На охридскиот аеродром слета првиот авион од Истанбул

15/04/2018 - 16:46 407 прегледи
На охридскиот аеродром слета првиот авион од Истанбул