ВМРО-ДПМНЕ: Единствена странска инвестиција е продажбата на фирмата на Анѓушев на грчка државна компанија - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Единствена странска инвестиција е продажбата на фирмата на Анѓушев на грчка државна компанија
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Единствена странска инвестиција е продажбата на фирмата на Анѓушев на грчка државна компанија

15/04/2018 - 15:55 1,032 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Единствена странска инвестиција е продажбата на фирмата на Анѓушев на грчка државна компанија