Засадени 16 јавори пред Македонска пошта, Шилегов најави 10.000 дрвја годинава во Скопје - А1он
Почетна Македонија Засадени 16 јавори пред Македонска пошта, Шилегов најави 10.000 дрвја годинава во Скопје
Македонија

Засадени 16 јавори пред Македонска пошта, Шилегов најави 10.000 дрвја годинава во Скопје

10/04/2018 - 13:56 1,007 прегледи
Засадени 16 јавори пред Македонска пошта, Шилегов најави 10.000 дрвја годинава во Скопје