(ВИДЕО) Бошњаковски: Со принципите на транспарентност и отчетност Владата воспоставува нови практики - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Бошњаковски: Со принципите на транспарентност и отчетност Владата воспоставува нови практики
Македонија

(ВИДЕО) Бошњаковски: Со принципите на транспарентност и отчетност Владата воспоставува нови практики

29/03/2018 - 17:51 491 прегледи
(ВИДЕО) Бошњаковски: Со принципите на транспарентност и отчетност Владата воспоставува нови практики