Исплатени повеќе од 78 милиони евра субвенции - А1он
Почетна Економија Исплатени повеќе од 78 милиони евра субвенции
Економија

Исплатени повеќе од 78 милиони евра субвенции

23/03/2018 - 13:15 842 прегледи
Исплатени повеќе од 78 милиони евра субвенции