По 29. пат ќе се одржи Државен натпревар по информатика за основци и средношколци - А1он
Почетна Македонија По 29. пат ќе се одржи Државен натпревар по информатика за основци и средношколци
Македонија

По 29. пат ќе се одржи Државен натпревар по информатика за основци и средношколци

23/03/2018 - 11:03 278 прегледи
По 29. пат ќе се одржи Државен натпревар по информатика за основци и средношколци