Мицковски се сретна со Делегацијата на групата на Европската народна партија во ЕП - А1он Advertisement
Почетна Македонија Мицковски се сретна со Делегацијата на групата на Европската народна партија во ЕП
Македонија

Мицковски се сретна со Делегацијата на групата на Европската народна партија во ЕП

23/03/2018 - 10:14 51 прегледи
Мицковски се сретна со Делегацијата на групата на Европската народна партија во ЕП