Преку три блок трансакции истргувани 462.338 акции на Комерцијална банка - А1он
Почетна Економија Преку три блок трансакции истргувани 462.338 акции на Комерцијална банка
Економија

Преку три блок трансакции истргувани 462.338 акции на Комерцијална банка

23/03/2018 - 08:18 126 прегледи
Преку три блок трансакции истргувани 462.338 акции на Комерцијална банка