Нападот со нервен агенс може трајно да ги оштетил умствените способности на Сергеј и Јулија Скрипал - А1он
Почетна Свет Нападот со нервен агенс може трајно да ги оштетил умствените способности на Сергеј и Јулија Скрипал
Свет

Нападот со нервен агенс може трајно да ги оштетил умствените способности на Сергеј и Јулија Скрипал

22/03/2018 - 21:13 344 прегледи
Нападот со нервен агенс може трајно да ги оштетил умствените способности на Сергеј и Јулија Скрипал