Ратко Младиќ ќе поднесе жалба на пресудата за воени злосторства и геноцид - А1он
Почетна Регион Ратко Младиќ ќе поднесе жалба на пресудата за воени злосторства и геноцид
Регион

Ратко Младиќ ќе поднесе жалба на пресудата за воени злосторства и геноцид

22/03/2018 - 19:20 134 прегледи
Ратко Младиќ ќе поднесе жалба на пресудата за воени злосторства и геноцид