Забрана за движење на камиони на превојот Стража - А1он
Почетна Македонија Забрана за движење на камиони на превојот Стража
Македонија

Забрана за движење на камиони на превојот Стража

22/03/2018 - 18:43 197 прегледи
Забрана за движење на камиони на превојот Стража