Курдски претставник: Турската армија распоредува стражи во Ирачки Курдистан - А1он Advertisement
Почетна Свет Курдски претставник: Турската армија распоредува стражи во Ирачки Курдистан
Свет

Курдски претставник: Турската армија распоредува стражи во Ирачки Курдистан

22/03/2018 - 18:17 338 прегледи
Курдски претставник: Турската армија распоредува стражи во Ирачки Курдистан