Сопственици обвинуваат дека патот до Ски центарот Кожуф е затворен поради отворањето рудници - А1он
Почетна Македонија Сопственици обвинуваат дека патот до Ски центарот Кожуф е затворен поради отворањето рудници
Македонија

Сопственици обвинуваат дека патот до Ски центарот Кожуф е затворен поради отворањето рудници

22/03/2018 - 18:19 926 прегледи
Сопственици обвинуваат дека патот до Ски центарот Кожуф е затворен поради отворањето рудници