Потпишан договор давање по концесијата за белградскиот аеродром на француската компанија „Ванси“ - А1он Advertisement
Почетна Економија Потпишан договор давање по концесијата за белградскиот аеродром на француската компанија „Ванси“
Економија

Потпишан договор давање по концесијата за белградскиот аеродром на француската компанија „Ванси“

22/03/2018 - 18:00 434 прегледи
Потпишан договор давање по концесијата за белградскиот аеродром на француската компанија „Ванси“