Турската агенција ТИКА донираше техничка опрема за Националниот конзеваторски центар - А1он
Почетна Култура Турската агенција ТИКА донираше техничка опрема за Националниот конзеваторски центар
Култура

Турската агенција ТИКА донираше техничка опрема за Националниот конзеваторски центар

22/03/2018 - 13:45 726 прегледи
Турската агенција ТИКА донираше техничка опрема за Националниот конзеваторски центар