Цукенберг ја призна грешката: Доколку не успееме да ги заштитиме податоците на корисниците, не ја заслужуваме довербата - А1он Advertisement
Почетна МагазинТехнологија Цукенберг ја призна грешката: Доколку не успееме да ги заштитиме податоците на корисниците, не ја заслужуваме довербата
Технологија

Цукенберг ја призна грешката: Доколку не успееме да ги заштитиме податоците на корисниците, не ја заслужуваме довербата

21/03/2018 - 21:32 1,213 прегледи
Цукенберг ја призна грешката: Доколку не успееме да ги заштитиме податоците на корисниците, не ја заслужуваме довербата