Во Сирија постигнат договор за евакуација на 7.500 бунтовници - А1он
Почетна Свет Во Сирија постигнат договор за евакуација на 7.500 бунтовници
Свет

Во Сирија постигнат договор за евакуација на 7.500 бунтовници

21/03/2018 - 20:25 255 прегледи
Во Сирија постигнат договор за евакуација на 7.500 бунтовници