ЕУ одобри „Баер“ да го купи „Монсанто“ за 66 милијарди долари - А1он
Почетна Економија ЕУ одобри „Баер“ да го купи „Монсанто“ за 66 милијарди долари
Економија

ЕУ одобри „Баер“ да го купи „Монсанто“ за 66 милијарди долари

21/03/2018 - 18:38 1,785 прегледи
ЕУ одобри „Баер“ да го купи „Монсанто“ за 66 милијарди долари