Рудникот САСА започна проект за пошумување на јаловиштето и локалните ерозивни подрачја - А1он
Почетна Економија Рудникот САСА започна проект за пошумување на јаловиштето и локалните ерозивни подрачја
Економија

Рудникот САСА започна проект за пошумување на јаловиштето и локалните ерозивни подрачја

21/03/2018 - 16:39 180 прегледи
Рудникот САСА започна проект за пошумување на јаловиштето и локалните ерозивни подрачја