Еврокомисијата предлага оданочување на Фејсбук, Амазон и Гугл во ЕУ - А1он Advertisement
Почетна Економија Еврокомисијата предлага оданочување на Фејсбук, Амазон и Гугл во ЕУ
Економија

Еврокомисијата предлага оданочување на Фејсбук, Амазон и Гугл во ЕУ

21/03/2018 - 14:56 87 прегледи
Еврокомисијата предлага оданочување на Фејсбук, Амазон и Гугл во ЕУ