По наградите во Софија и Бергамо, „Исцелител“ ќе се натпреварува и на меѓународниот филмски фестивал во Обањ, Франција - А1он
Почетна Култура По наградите во Софија и Бергамо, „Исцелител“ ќе се натпреварува и на меѓународниот филмски фестивал во Обањ, Франција
Култура

По наградите во Софија и Бергамо, „Исцелител“ ќе се натпреварува и на меѓународниот филмски фестивал во Обањ, Франција

21/03/2018 - 13:49 159 прегледи
По наградите во Софија и Бергамо, „Исцелител“ ќе се натпреварува и на меѓународниот филмски фестивал во Обањ, Франција