Амбасадорите во Москва од постојани членки на СБ на ОН нема да бидат на брифинг во руското МНР заради случајот Скрипал - А1он
Почетна Свет Амбасадорите во Москва од постојани членки на СБ на ОН нема да бидат на брифинг во руското МНР заради случајот Скрипал
Свет

Амбасадорите во Москва од постојани членки на СБ на ОН нема да бидат на брифинг во руското МНР заради случајот Скрипал

21/03/2018 - 13:46 155 прегледи
Амбасадорите во Москва од постојани членки на СБ на ОН нема да бидат на брифинг во руското МНР заради случајот Скрипал