Влада на РМ: Неопходна е целосна документација за раскинување на договорот со „Казандол“ - А1он Advertisement
Почетна Економија Влада на РМ: Неопходна е целосна документација за раскинување на договорот со „Казандол“
Економија

Влада на РМ: Неопходна е целосна документација за раскинување на договорот со „Казандол“

20/03/2018 - 22:07 333 прегледи
Влада на РМ: Неопходна е целосна документација за раскинување на договорот со „Казандол“