Прифатен анексот на договорот со Синохидро за продолжување на рокот за изградба на делницата Кичево-Охрид - А1он Advertisement
Почетна Македонија Прифатен анексот на договорот со Синохидро за продолжување на рокот за изградба на делницата Кичево-Охрид
Македонија

Прифатен анексот на договорот со Синохидро за продолжување на рокот за изградба на делницата Кичево-Охрид

20/03/2018 - 22:03 2,305 прегледи
Прифатен анексот на договорот со Синохидро за продолжување на рокот за изградба на делницата Кичево-Охрид