Ќе се ограничува правото за набавка на огнено оружје на лица помлади од 25 години - А1он Advertisement
Почетна Македонија Ќе се ограничува правото за набавка на огнено оружје на лица помлади од 25 години
Македонија

Ќе се ограничува правото за набавка на огнено оружје на лица помлади од 25 години

20/03/2018 - 21:37 2,040 прегледи
Ќе се ограничува правото за набавка на огнено оружје на лица помлади од 25 години