Охридското Езеро и Студенчишкото Блато прогласени за заштитени подрачја - А1он
Почетна Македонија Охридското Езеро и Студенчишкото Блато прогласени за заштитени подрачја
Македонија

Охридското Езеро и Студенчишкото Блато прогласени за заштитени подрачја

20/03/2018 - 21:34 313 прегледи
Охридското Езеро и Студенчишкото Блато прогласени за заштитени подрачја