Вардар во Велес двојно зголемен, но далеку од критичната кота на излевање - А1он Advertisement
Почетна Македонија Вардар во Велес двојно зголемен, но далеку од критичната кота на излевање
Македонија

Вардар во Велес двојно зголемен, но далеку од критичната кота на излевање

20/03/2018 - 16:28 56 прегледи
Вардар во Велес двојно зголемен, но далеку од критичната кота на излевање