ДБРС најави дека ќе премести дел на вработените од Лондон во Франкфурт - А1он Advertisement
Почетна Економија ДБРС најави дека ќе премести дел на вработените од Лондон во Франкфурт
Економија

ДБРС најави дека ќе премести дел на вработените од Лондон во Франкфурт

20/03/2018 - 14:16 48 прегледи
ДБРС најави дека ќе премести дел на вработените од Лондон во Франкфурт