На располагање 80 милиони евра од ИПАРД 2, неопходно подобро искористување - А1он
Почетна Економија На располагање 80 милиони евра од ИПАРД 2, неопходно подобро искористување
Економија

На располагање 80 милиони евра од ИПАРД 2, неопходно подобро искористување

20/03/2018 - 13:26 164 прегледи
На располагање 80 милиони евра од ИПАРД 2, неопходно подобро искористување