ОН ја повикаа Турција да ја укине вонредната состојба - А1он Advertisement
Почетна Регион ОН ја повикаа Турција да ја укине вонредната состојба
Регион

ОН ја повикаа Турција да ја укине вонредната состојба

20/03/2018 - 13:23 92 прегледи
ОН ја повикаа Турција да ја укине вонредната состојба