За Белата куќа резултатите од изборите во Русија не се изненадување, според ОБСЕ немало вистински избор - А1он Advertisement
Почетна Свет За Белата куќа резултатите од изборите во Русија не се изненадување, според ОБСЕ немало вистински избор
Свет

За Белата куќа резултатите од изборите во Русија не се изненадување, според ОБСЕ немало вистински избор

19/03/2018 - 20:38 507 прегледи
За Белата куќа резултатите од изборите во Русија не се изненадување, според ОБСЕ немало вистински избор