Кливленд остана без тренер, поради здравствени проблеми Лу не може да ги исполнува обврските - А1он Advertisement
Почетна СпортКошарка Кливленд остана без тренер, поради здравствени проблеми Лу не може да ги исполнува обврските
Кошарка

Кливленд остана без тренер, поради здравствени проблеми Лу не може да ги исполнува обврските

19/03/2018 - 18:32 95 прегледи
Кливленд остана без тренер,  поради здравствени проблеми Лу не може да ги исполнува обврските