МОН и Сојузот на дефектолози ќе работат на подобрување на образованието на лицата со попреченост - А1он
Почетна Македонија МОН и Сојузот на дефектолози ќе работат на подобрување на образованието на лицата со попреченост
Македонија

МОН и Сојузот на дефектолози ќе работат на подобрување на образованието на лицата со попреченост

19/03/2018 - 17:03 265 прегледи
МОН и Сојузот на дефектолози ќе работат на подобрување на образованието на лицата со попреченост